HOMEKUURREIZENRONDREIZENBLUE CRUISEWELLNESSAANBIEDINGENVLUCHTENALLIANZ

Sandıklı thermaal Park Hotel 5*

Afyon | Turkije


In 2010 geopende Sandikli thermaal Park Hotel ligt 90 km van de luchthaven Kutahya-Zafer. Het hotel is een comfortabele kuur accommodatie en beschikt over de bekende thermaal bronwater van Afyon. Dit water komt uit een geologische breuklijn boven de aarde met een warmte van 68°graden, die 350 m. van het Parkhotel ligt en de modder van Afyon is de speciale menging van dit bronwater met de aarde. In de tuin van het hotel is er ook een 252 m diepe thermaal bron van 72° graden.

Door de rijkheid aan mineralen is dit water ook drinkbaar en verlicht de maag -en darmklachten.
 


Het water is een heilzame ondersteuning van het genezingsherstelproces van verlammingen, spierziekten, huidziekten, alle reumatische aandoeningen, spanningsklachten.

Het hotel heeft 156 standaard kamers, 28 familie kamers, verschillende suites en kamers voor mindervalide. Alle kamers zijn smaakvol ingericht en hebben een zithoek, badkamer met een ligbad/douche, toilet, haardroger, airconditioning, televisie, telefoon, kluisje  en minibar.
 


Het hotel beschikt over 3 binnen- en 2 buitenzwembaden, waaronder 2 thermaal baden en een fysiotherapiecenter met de afdelingen hydrotherapie, elektrotherapie, vele thermaal faciliteiten zoals sauna, stoomcabines, thermaal bad voor mindervalide, fitnesscenter, wandel paden, wireless internet en sportmogelijkheden.

terug   printen   doorsturen   stel u vraag   nieuwsbrief
disclaimerprivacyboekingsvoorwaardengastenboeksitemapover onscontactBakhus Reizen - Allersma 82, 5655 CH Eindhoven, Nederland | T: 040 211 5945 | info@bakhus.nl | 17076385 Kvk Eindhoven