HOMEKUURREIZENRONDREIZENBLUE CRUISEWELLNESSAANBIEDINGENVLUCHTENALLIANZ

Pam Thermal 4*

Karahayit – Pamukkale

 

Locatie:

Pam Thermaal ligt aan de voeten van een bossige berg in Karahayit –Pamukkale, het gebied hoort bij de provincie Denizli in het midden van het westelijke gedeelte van Turkije.

Pamukkale is bekend met haar witte kalkterrassen en meren, midden in het nationale park, dicht bij de oude stad Hierapolis en 30 km. van de stad Denizli.

Denizli is een provinciestad, vooral bekend om zijn textiel en heeft een bijzondere haan als symbool. En Karahayit is bekend met haar rode bronwater, ook in eigen tuin van Pam thermal Hotel;  58° heet komt boven de aarde en drinkbaar.

 

 

Het is een schitterend natuurgebied, uniek in de wereld en onder bescherming van Unesco, een sprookjesstad met oogverblindende witte versteende kastelen. Het water van de thermale bronnen met kalkhoudend zout dat vanaf de plateaus naar beneden valt, creëerde deze fantastische formaties van stalactieten, watervallen en bassins.

Deze warmwaterbronnen zijn al vanaf de Romeinse tijd in gebruik en zeer populair door de therapeutische werking.

 


 

Het Hotel:

Het hotel beschikt over 218 standaard kamers, 16 suite  kamers en 2 koningsuites met thermaal jacuzzi en massagedouche. Het hotel bevind zich in een verzorgde tuin en verdeelt in 3 blokken. Verder beschikt het hotel over verschillende ruimtes voor de vrije tijd te doorbrengen zoals lobby bar, TV zaal. Er is ook een winkel aanwezig voor de kleine benodigdheden. Gratis WIFI is aanwezig.

De kuurkliniek staat internationaal bekend om haar ervaren (kuur)artsen,fysiotherapeuten en medisch personeel en is uitgerust met de modernste apparaturen.Er is bijvoorbeeld een speciale robot voor patienten die lijden aan pijnlijke aandoeningen zoals Hernia,uitpuilende schijven,spinale stenose,ischias of zitvlak facet syndroom.

Deze pijn verlichtende Spinale Decompressie behandeling is uniek in Turkije en word vergoed door Nederlandse zorgverzekeraars.

De ruime kamers beschikken over een ligbad of douche/wc, haardroger, telefoon/tv, minibar en een balkon.

 

Het water:

Mineralen in de samenstelling van het rode water(Miligram\Litre):
 

Sodyum

114.590

Metafilikat Asit

17.650

Potasyum

32.883

Serbest Karbondioksit

730.40

Kalsiyum

446.000

Klorür

30.000

Magnezyum

131.344

Florür

2.280

Demir

24.45

Sülfat

830.000

Alüminyum

0.850

Hidrofosfat

0.700

Metaburik Asit

66.42

Bikarbonat

1.339.569

 

Het rode bronwater en de modder die op een natuurlijke wijze ontstaat is zeer geschikt voor het behandelen van reumatische, neurologische en nog vele andere aandoeningen.
 

terug   printen   doorsturen   stel u vraag   nieuwsbrief
disclaimerprivacyboekingsvoorwaardengastenboeksitemapover onscontactBakhus Reizen - Allersma 82, 5655 CH Eindhoven, Nederland | T: 040 211 5945 | info@bakhus.nl | 17076385 Kvk Eindhoven