HOMEKUURREIZENRONDREIZENBLUE CRUISEWELLNESSAANBIEDINGENVLUCHTENALLIANZ

Makissos Thermal Hotel & Spa

Kirsehir | Turkije

 

Het ruim opgezette nieuwe kuurhotel Makissos Thermal&Spa in Kirsehir bevind zich op de heuvel van de stad, met aan de ene kant een uitzicht over het  bos met dennenbomen en aan de andere kant de stad Kirsehir. Het hotel heeft een mooie nacht panorama met de sterren en de lichten van de stad.
 

 

Kirsehir is een rustige Anatolische stad, afstand van de luchthaven Kayseri is 2 uur,  de  luchthaven van Nevsehir van Cappadocie  op 1.5 uur afstand. De bezienswaardigheden van Cappadocie beginnen na 70 km.
 


De geschiedenis van Kırşehir dateert terug tot de Hettieten. De Romeinen noemden de stad Macissus. De naam van het hotel komt daarvandaan. Het thermaal water van Makissos is rijk aan calcium, natrium bicarbonaat en alkaliteit en genezend voor vele ziektes en aandoeningen, vooral voor de reumatische klachten.

Het hotel beschikt over 176 deluxe standaard kamers, 16 deluxe familie kamers, 4 de luxe suite kamers, mindervalide kamers, 2 restaurants, 4 bars en roomservice. Wireless internet is gratis, er zijn voldoende sportmogelijkheden en looppaden op eigen terrein.
 


 

Thermaal faciliteiten zoals zwembaden, thermaal baden, hammam, sauna, jacuzzi, stoombad, zoutkamer, fitnesscenter zijn beschikbaar als gemengd gebruik en uitsluitend voor vrouwen. En deze faciliteiten zijn gratis toegankelijk. Het hotel beschikt over 4 liften, het kuurcentrum en de spa afdeling zijn bereikbaar met 2 liften.
 

terug   printen   doorsturen   stel u vraag   nieuwsbrief
disclaimerprivacyboekingsvoorwaardengastenboeksitemapover onscontactBakhus Reizen - Allersma 82, 5655 CH Eindhoven, Nederland | T: 040 211 5945 | info@bakhus.nl | 17076385 Kvk Eindhoven