HOMEKUURREIZENRONDREIZENBLUE CRUISEWELLNESSAANBIEDINGENVLUCHTENALLIANZ

Hotel Palace 5*

Varna | Bulgarije

Ligging:Het hotel ligt in een afgesloten, bewaakt en groen gedeelte van het strand samen met 4 andere hotels. Naar de winkelboulevard in de richting van Hotel Grand Varna is het ongeveer 20 minuten lopen. Tijdens de wandeling hier naar toe passeert u kleine tuinrestaurants.


Inrichting van de kamers:

U verblijft in modern gerenoveerde kamers voorzien van bad/wc, haarföhn, minibar, satelliettelevisie, telefoon en balkon.

De stijlvolle lobby, het smaakvol ingerichte restaurant met zeezicht of het erg mooie zonterras gericht op zee, stralen allemaal een feel good gevoel uit.

Het heeft een ideale ligging, direct aan het strand gelegen, en er is een mooi thermaal-buitenzwembad met water van 26 tot 32 graden afhankelijk van de buitentemperatuur. In het voor- en naseizoen is het water warm en in de zomer is het minstens 26 graden. Het grote thermaal-binnenzwembad van het hotel heeft een temperatuur van 26 tot 30 graden en is uitermate geschikt voor mensen met klachten zoals reumatische aandoeningen. 

 

Het kuurcentrum:

Het kuurcentrum van het Palace Hotel ligt direct aan de kust en biedt de gasten een prima mogelijkheid om een vakantie aan zee te combineren met veelvuldige genezende therapieen.

Het milde klimaat, de zon, de zee, het plaatselijke thermaalwater, de heilzame modder en de rijke flora hebben een helende werking op de verschillende ziekten.

 

Het mild gemineraliseerde thermaalwater heeft een genezende werking.                        Het bevat hydracarbonaten, calcium, natrium, magnesium, strontium, sulfide elementen en is zowel voor innerlijke als uiterlijke gebruik geschikt bij maag- en darmziekten, gal- en leveraandoeningen, stofwisselingsziekten en aandoeningen van de steun en bewegingsapparaten.

De aanwezige Chef-arts mevrouw dr. Kaprelian spreekt goed Duits.

 

De geneeskrachtige limanenmodder uit het Varnameer is licht gemineraliseerd, is matig sulfideachtig ( ijzersulfide ) met alkalische reactie en bevat hydrocarbonaat, bromide, magnesium, natrium- en kaliumionen, is biologisch actief en heeft verder hormoonachtige substanties in lage concentraties, micro-elementen en enzymen. De geneeskrachtige modder wordt in gehele en gedeeltelijke pakkingen aangeboden.


Geschikt voor:

Alle soorten van reuma, aandoeningen aan steun en bewegingsapparaten, rugproblemen, artritis en artrose, aandoeningen aan het perifere zenuwsysteem, neurodermitis, hart- en chronische ademhalingsaandoeningen, vrouwenziekten, huidaandoeningen en bij een algemene vermoeidheid.

Houd u er svp rekening mee dat de aangeboden prijzen ter informatie zijn en afhankelijk zijn van de beschikbaarheid op het moment van reserveren.

 

terug   printen   doorsturen   stel u vraag   nieuwsbrief
disclaimerprivacyboekingsvoorwaardengastenboeksitemapover onscontactBakhus Reizen - Allersma 82, 5655 CH Eindhoven, Nederland | T: 040 211 5945 | info@bakhus.nl | 17076385 Kvk Eindhoven