HOMEKUURREIZENRONDREIZENBLUE CRUISEWELLNESSAANBIEDINGENVLUCHTENALLIANZ
Blue Cruise Dalyan
Blue Cruise Kekova
Halikarnassus
Paradijse baaien

Op Bakhus Reisburo is alles over Kuurreizen te vinden: waaronder online inschrijven online inschrijven
Op Bakhus Reisburo is alles over Kuurreizen te vinden: waaronder algemene informatie algemene informatie
Op Bakhus Reisburo is alles over Kuurreizen te vinden: waaronder gastenboek gastenboek
Op Bakhus Reisburo is alles over Kuurreizen te vinden: waaronder boekingsvoorwaarden boekingsvoorwaarden
bodrumvanaf  aankomst  haven  bodrum  diner  overnachting  bodrum  geschidenis  bodrum  halikarnassus  christus  heredot  vader  geschiedenis  halikarnassus  geboren  christus  mouseleum  koning  mausolos  christus  wonderen  wereld  bevind  enige  achterbijfsel  klassieke  tijdperk  heden  antieke  theater  theater  capaciteit  13000  personen  oudste  theater  anatolie  steeds  gebruikt  belangrijkste  bezienswaardigheid 

Halikarnassus

BODRUM-GÖKOVA-BODRUM / 8 dagen 7 nachten


1. Dag: Bodrum
Vanaf 15.30 aankomst aan de bord in de haven van Bodrum. Diner en overnachting in Bodrum. Geschidenis van Bodrum ( Halikarnassus ) gaat tot jaar 1200 voor Christus. Heredot; vader van de geschiedenis, is in Halikarnassus geboren 5 de eeuw voor de Christus. Mouseleum van de koning Mausolos ( j.350 voor Christus ); een van 7 wonderen van de wereld bevind zich hier. Enige achterbijfsel van de klassieke tijdperk tot heden is de antieke theater. Deze theater met een capaciteit van 13.000 personen is een van de oudste theater van de Anatolie en die nu nog steeds werd gebruikt. Een van de belangrijkste bezienswaardigheid van Bodrum is Sint Peter vestiging. Deze vestiging die vanaf middeleeuw bestaat is goed bewaard gebleven. Ook moet zeker gezien worden; Mindos deur waar Groot Alexander in Halikarnassus binnen is getreden.

2. Dag: Orak eiland - Çökertme
Tijdens het ontbijt krijgt u voorlichting over de programma en schip.. Na het ontbijt vertrekken wij naar Orak eiland.Orak. Dit eiland heeft kristal blauw wateren; hier wordt gestopt voor de zwemmen en lunch. Daarna vertrekken wij voor diner en overnachting naar de pittoreske visser dorp; Cokertme. Als het weer toestaat kunnen wij onderweg zeilen. Het is mogelijk een korte wandeling in de kust.
 

Bakhus Reisburo: blue cruise boot vakantie: Halikarnassus
3. Dag: 7 eilanden - Küfre - Uzun Liman
Voor het onbijt in de vroege ochtend, vertrek naar Yedi Adalar. U begint hier een wondervolle dag; tussen de kleine eilandjes, koralen riffen kunt u duiken, zwemmen, rusten en slapen. Als u wilt kunt u wandelen bij de dennebossen. Wij stoppen in yedi adalar eerste Kufre baai, daarna gaan wij Uzun liman voor diner en overnachting.

4. Dag: Tuzla - Löngöz - Karacasögüt
in de ochtend vertrekken wij naar Tuzla baai om te zwemmen in de turqooise blauw wateren. Ochtend zwemmen is nu een dagelijkse regiem geworden voor u.. Voor de lunch ankeren wij bij een paradijse baai; Longoz baai, bedekt met de denne bomen. U kunt in de bos een korte wandeling doen; kunt u rusten bij envoudige cafe van Ali Baba. Voor de diner en overnachting vertrekken wij naar de dorp Karaca Sogut. Dit leuke dorpje is 25 km van Marmaris. Als u wilt kunt u deelnemen aan excursie naar Marmaris of Dalyan/Kaunos. Of met Dolmus naar Marmaris een bezoek brengen.

5. Dag: Kleopatra eiland – Engelse haven
Vertrek naar eiland Sedir (Kedrae). Dit eiland heeft een unieke kleine, zand strand en bijzonder heldere water. Tevens is net als een open lucht museum; Stadsmuren, tempel vanuit Dooren ( later is veranderd als kerk ), antieke theater voor 1500 personen, gebouwen met kuppeltjes...Tussen de gebroken pilaren die overal liggen, en de stenen met tekeningen enrelieffen kunt u wandelen....De strand heeft een bijzondere zand die alleen in de saharas van de Noord Afrika te vinden is. Volgens het verhaal Marcus Antonius heeft deze zand speciaal uit Egypte met de schepen laten vervoeren voor Kleopetra. Voor diner en overnachting gaan wij naar de Engelse haven (Degirmen Buku ). Engelse haven heeft zijn naam te danken vanwege de Engelse schepen hebben hier geankerd tijdens de tweede wereld oorlog. In dit gebied zijn er meerdere baaien waar de schepen kunnen veilig ankeren.

6. Dag: Kargili - Kisebükü (Alakisla Bükü)
In de vroege ochtend komen wij aan de baai Kargili ( Molla Ibrahim Baai ) Na de lunch vertrekken wij naar Kisebuku (Alakisla buku). In de kust zijn Byzantijnse ruines te bezichtigen. Wij overnachten in deze baai.

7. Dag: Pabuç Burnu - Yaliçiftlik - Bodrum
Na het ontbijt vertrekken wij naar Pabuc Burnu. Lunch is in Pabuc Burnu. Theetime Is bij Yaliciftlik baai. In dit baai kunt deelnemen aan de dorp excursie. Voor diner en overnachting komen wij aan de haven van Bodrum.

8. Gün: Bodrum
Na het ontbijt, nemen wij rond 10.30 uur afscheid van u.

* Kapitein kan het programma aanpassen vanwege de weersomstandigheden.

Prijs is inclusief :
• Vol pension overnachtingen: Ontbijt, lunch, theetime met cake enz. En diner.
• Haven kosten en belastingen.
• Bedlakens en handdoeken.
• Verzekeringen van de schip

Prijs is exclusief :
• Alle dranken; behalve tijdens ontbijt en theetime. Dranken kan van de bar van de scheep gekocht worden.
• Entrees van musea en optionele tours..

Belangrijk :
Het is verboden drank mee te nemen van buiten.
Kinderen in de zelfde cabine met de ouders ;
0-3 jaar gratis, 4-10 jaar %50, boven 10 jaar dezelfde prijs als volwassenen.
Extra bed in de cabine is niet mogelijk.

 

terug   printen   doorsturen   stel u vraag   nieuwsbrief
disclaimerprivacyboekingsvoorwaardengastenboeksitemapover onscontactBakhus Reizen - Allersma 82, 5655 CH Eindhoven, Nederland | T: 040 211 5945 | info@bakhus.nl | 17076385 Kvk Eindhoven