HOMEKUURREIZENRONDREIZENBLUE CRUISEWELLNESSAANBIEDINGENVLUCHTENALLIANZ

Grand Ipek Thermal Hotel

Ilgın | Konya

 

Ilgın, bekend als thermaal kuuroord, ligt 90 km van de luchthaven Konya .

Het thermaalwater van Ilgın is 43 graden warm/ pH waarde 07.15  en bestaat uit vele mineralen zoals potasium, sodium, calsium, magnesium, ijzer en sulfaat. Erg geschikt voor het behandelen van reuma, orthopedische en neurologische problemen.

Het water is ook drinkbaar en wordt aanbevolen bij nier- en urinewegen problemen, maag- en darmklachten en als ondersteuning van de behandeling van bloedarmoede.
 

 

Het hotel Grand İpek beschikt over 75 tweepersoonskamers en 20 suites en 1 mindervalide kamer, 4 warme baden, thermaal baden en zwem- en thermaal baden uitsluitend voor vrouwen, hammam, sauna, jacuzzi, stoombad,  elektrische massage- bedden, fitnesscenter en vele faciliteiten voor vrije tijd en voor kinderen. 

 

De kamers hebben een balkon met bergzicht, landzicht  of zicht op het zwembad, minibar, tv, telefoon, haardroger, ligbad en douche en wifi internet. Op de kamers is thermaal water aanwezig.
 

 

terug   printen   doorsturen   stel u vraag   nieuwsbrief
disclaimerprivacyboekingsvoorwaardengastenboeksitemapover onscontactBakhus Reizen - Allersma 82, 5655 CH Eindhoven, Nederland | T: 040 211 5945 | info@bakhus.nl | 17076385 Kvk Eindhoven