HOMEKUURREIZENRONDREIZENBLUE CRUISEWELLNESSAANBIEDINGENVLUCHTENALLIANZ

Divaisib Thermal Resort Hotel & Spa

Kozakli - Nevsehir | Turkije

In 2007 geopende thermal resort Divaisib ligt in Kozakli 80 km afstand vanaf de luchthavens van Kayseri en Nevsehir.

Het Thermaal bronwater van Kozakli is bekend om de geneeskrachtige effecten en geschikt als drinkkuur, inhalatie en baden. Het natuurlijke bronwater is antioxidant en bevat vele mineralen zoals clorur, sodium, sulfaat, bicarbonaat, calsium en radon.

Het plaatsje Kozakli ligt in de provincie Nevsehir ,Nevsehit is een van de steden in de landstreek Cappadocie dat op de werelderfgoed lijst van UNESCO staat en is hiermee ook een grote trekpleister voor toeristen.  


 

Divaisib thermaal Resort beschikt over aparte thermaal faciliteiten voor mannen en vrouwen.

De kamers zijn voorzien van minibar, Tv-telefoon, haardroger, ligbad, thermaal water en balkon met een zitje. Op de kamers gratis Wifi verbinding aanwezig.

 

Uw kuurpakket:

Doktorsconsult, medical massage, Modder bad,  aromabad, oefeningen in het water, vrije ingang tot thermaal faciliteiten zoals thermaal baden, Turkse bad, sauna, jacuzzi, stoomcabine en fitnesscenter.

terug   printen   doorsturen   stel u vraag   nieuwsbrief
disclaimerprivacyboekingsvoorwaardengastenboeksitemapover onscontactBakhus Reizen - Allersma 82, 5655 CH Eindhoven, Nederland | T: 040 211 5945 | info@bakhus.nl | 17076385 Kvk Eindhoven