HOMEKUURREIZENRONDREIZENBLUE CRUISEWELLNESSAANBIEDINGENVLUCHTENALLIANZ
inhoudde  bakhus  verstrekte  informatie  ontleend  bronnen  betrouwbaar  mogen  worden  geacht  juistheid  volledigheid  daarvan  worden  ingestaan  verstrekte  informatie  uitsluitend  indicatief  ieder  moment  zonder  verdere  aankondiging  worden  gewijzigdaansprakelijkheidaan  verstrekte  informatie  kunnen  rechten  worden  ontleend  bakhus  garanderen  website  foutloos  ononderbroken  functioneert  bakhus  eventuele  overige  leveranciers 

Disclaimer

Inhoud
De door Bakhus verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Aansprakelijkheid
Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Bakhus kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. Bakhus en de (eventuele) overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site(s) en de daarop/daardoor verstrekte informatie. Bakhus aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Bakhus worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site(s) van Bakhus.

Verantwoordelijkheid
Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van Bakhus omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.

terug   printen   doorsturen   stel u vraag   nieuwsbrief
disclaimerprivacyboekingsvoorwaardengastenboeksitemapover onscontactBakhus Reizen - Allersma 82, 5655 CH Eindhoven, Nederland | T: 040 211 5945 | info@bakhus.nl | 17076385 Kvk Eindhoven