HOMEKUURREIZENRONDREIZENBLUE CRUISEWELLNESSAANBIEDINGENVLUCHTENALLIANZ

Balcova Thermal Hotel

Balcova | Turkije

Accomodatie
Balcova thermaal hotel ( speciale klasse 'S' ) ligt in het midden van een mooi park in het stadsdeel Balcova van Izmir, de derde grootste stad van Turkije.                                       

Izmir het oude Smyrna,ook wel de parel van de Egeische kust genoemd,ligt op een half uur afstand vanaf het vliegveld,en ligt dichtbij vele historische bezienswaardigheden zoals Pergamon en Efesus. Ook ligt er een prachtige kabelbaan vlakbij het hotel waar u kan genieten van de panorama van Izmir.Er is openbaar vervoer beschikbaar en de bus vertrekt precies voor het hotel naar verschillende plekken in de stad.

Ook liggen de badplaatsen Foca,Cesme,en Kusadasi op ongeveer 1 uur afstand.

Hotel Balcova en het naastgelegen kuurcentrum is een van het bekendste kuuroord van Turkije.Al eeuwen word de thermale bron (genaamd Agamemnon) die zich recht onder het hotel bevind, bezocht en geniet de mensheid van haar genezende rijkdom.

Er worden meerdere kuurbehandelingen gegeven zoals massages,Parafine behandelingen,Elektro,Actino(Straling),Hydro en fysiotherapie.Ook is er een zeer proffesionele tandartspraktijk aanwezig in het kuurcentrum waar u uw gebit kan laten nakijken of behandelen en die behandelingen kunnen worden vergoed door uw zorgverzekering.

 

Bakhus Reisburo: reuma kuur hotel: Balcova Thermal Hotel


FACILITEITEN
Het hotel heeft een ruim restaurant met een groot buitenterras, café, bar, TV ruimte, 8 binnen waaronder thermaal baden en 2 buitenzwembaden , conferentiezalen, 6 tennisbanen, disco, sauna, jacuzzi, kapper en overal WiFi.

Ook ligt er een zwembad park  genaamd Aqua City met glijbanen en een olympisch bad waar u als Bakhus gast gratis toegang tot krijgt.

Het hotel ligt midden in een groenrijk park en is ideaal om te joggen of heerlijk te wandelen.

KAMERS
Het hotel heeft 202 kamers en 2 suites.De kamers zijn modern ingericht en verspreid over het hoofdgebouw en bijgebouwen.Alle kamers zijn voorzien van airco,eigen Thermaal water !! ligbad,toilet,telefoon,Sateliet-tv met Nederlands kanaal,minibar en balkon.
 

Bakhus Reisburo: reuma kuur hotel: Balcova Thermal Hotel

terug   printen   doorsturen   stel u vraag   nieuwsbrief
disclaimerprivacyboekingsvoorwaardengastenboeksitemapover onscontactBakhus Reizen - Allersma 82, 5655 CH Eindhoven, Nederland | T: 040 211 5945 | info@bakhus.nl | 17076385 Kvk Eindhoven