HOMEKUURREIZENRONDREIZENBLUE CRUISEWELLNESSAANBIEDINGENVLUCHTENALLIANZ
Turkije
Radisson Blu Warm Winter Cure
Altin Yunus Resort & Thermal Hotel 5*
Overwinteren 2022-2023 Overwinteren 2022-2023
Kaya Izmir Thermal & Convention 5*
Klassis Resort Hotel 5*
Highlight Hotel

Op Bakhus Reisburo is alles over Kuurreizen te vinden: waaronder aanmelding aanmelding
Op Bakhus Reisburo is alles over Kuurreizen te vinden: waaronder gastenboek gastenboek
Op Bakhus Reisburo is alles over Kuurreizen te vinden: waaronder boekingsvoorwaarden boekingsvoorwaarden
wellness  hotel  prachtig  uitzicht  luchthaven  izmirhet  hotel  heeft  kamers  waaronder  standaardkamers  studiokamers  strandkamers  verschillende  suites  kamers  hebben  badkamer  ligbad  haardroger  andere  voorzieningen  airco  telefoon  directe  satelliet  minibar  kluisje  balkon  biovenus  spathermaalcenter  behandelingen  plaats  vinden  complex  hotel  heeft  binnen  thermaalbad  thalassobaden  binnen  buiten 

Altin Yunus Hotel 5*

Een luxe Spa- wellness kuur hotel met een prachtig uitzicht op de baai, een uur van de luchthaven van Izmir.

Het hotel heeft 480 kamers waaronder standaardkamers, studiokamers, strandkamers en verschillende suites. Alle kamers zijn ruim, en hebben een badkamer met een ligbad en haardroger. Andere voorzieningen zijn airco, telefoon met directe lijn, satelliet tv, minibar, kluisje en een ruim balkon.

BioVenus spa-thermaalcenter waar de behandelingen plaats vinden is in het complex.

Het hotel heeft een binnen thermaalbad, 2 thalassobaden binnen en buiten en een eigen privé strand. Verder beschikt het hotel over een shoppingcenter, kapsalon, surf en duikschool, sportfaciliteiten voor volleybal, basketball, tennis en een fitnesscenter.

U kunt genieten van de rijke Turkse keuken in 5 restaurants en een gezellig drankje nemen in een van de 5 bars.

De naam Thalasso stamt af van het Griekse woord voor zee. Vroeger werd Thalasso alleen gebruikt ter bestrijding van reuma en gewrichtsaandoeningen. Aan zeewater en zee-algen wordt al eeuwenlang een geneeskrachtige en ontspannende werking toegeschreven. Hippocrates, de vader van de moderne geneeskunde, schreef al in de vierde eeuw voor Christus het heilzame gebruik van zeewater voor.

Tegenwoordig bestrijkt Thalasso een veel breder gebied en zijn de behandelingen er op gericht om de weerstand van het lichaam te verhogen. Het kan bijvoorbeeld ook worden toegepast om burn-out of andere vermoeidheidsverschijnselen en vroegtijdige veroudering tegen te gaan.

Bakhus Reisburo: wellness beauty spa: Altin Yunus Hotel 5*

terug   printen   doorsturen   stel u vraag   nieuwsbrief
disclaimerprivacyboekingsvoorwaardengastenboeksitemapover onscontactBakhus Reizen - Allersma 82, 5655 CH Eindhoven, Nederland | T: 040 211 5945 | info@bakhus.nl | 17076385 Kvk Eindhoven